Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Eti Lisesi Gençlikspor’da, yeni sezon hazırlıkları sessiz ve derinden planlanıyor. Yeni sezon öncesinde yönetim ve futbolcu kadrosuna önemli takviyeler yapılacak.

1.Amatör Küme’de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un düşmesi üzerine direkt BAL’da mücadele etme hakkı kazanan Eti Lisesi Gençlikspor’da Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederken, önemli açıklamalarda bulundu.

KADRO KORUNACAK

Öncelikle 1.Amatör Küme’de şampiyon olan takımı ve teknik kadroyu bir kez daha tebrik ettiğini belirten Başkan Fatih Yılmaz, şampiyon kadrodaki 14 futbolcu ile anlaşacaklarını açıkladı. Yılmaz, 7-8 futbolcu transfer edeceklerini belirtirken, takımın hedefi ve yol haritasını önümüzdeki günlerde belirleyeceklerini, transfer çalışmalarına ise Temmuz ayında başlayacaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, yaptıkları araştırma sonucu Fatsa Belediye, Ünyespor, Atakum Belediyespor, Çarşambaspor ve Yeni Amasyaspor’un şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağını öğrendiklerini belirtirken, “Biz de bu takımlarla mücadele edecek bir kadro oluşturacağız” dedi.

YÖNETİME 7 YENİ İSİM

Sezona her anlamda güçlü girmek için yönetime önemli takviyeler yapacaklarını da kaydeden Eti Lisesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, bu doğrultuda 19 veya 21 Haziran’da genel kurul yapacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, 11 kişilik yönetime 7 yeni isim alacaklarını kaydederken, bu isimlerinVolkan Sakallı, Eray Güleryüz, Güngör Atak, Yılmaz Peker, Nurullah Nusret, Mehmet Karaca ve Bayram Özaydın olduğunu söyledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim