5.hafta maçlarının ertelendiği 1.Amatör Küme’de mücadeleye 6.hafta karşılaşmalarıyla devam edilirken, Eti Lisesi Gençlikspor liderliğini sürdürdü. 6.hafta oynanan 4 maçta 13 gol atılırken, Osmancıkspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Hitit Gençlikspor 3-0 hükmen galip sayıldı.

Lider Eti Lisesi, sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çimentospor’la karşılaşırken, sahadan 6-1 galip ayrılarak puanını 11’e çıkarttı ve zirvedeki yerini korudu. İkinci yenilgisini alan Çimentospor 5 puanda kalırken yarışta ciddi bir yara aldı.

Sezonun flaş takımlarından İl Özel İdaresi Gençlikspor, Çorum’da karşılaştığı İskilipspor’u 2-0’la geçerek puanını 10’a çıkartıp 2.sıraya yükseldi. İskilipspor ise 7 puanda kaldı.

Haftayı hükmen galibiyetle kapatan Hitit Gençlikspor 8 puanla 3.sıraya yerleşirken, evinde Osmancık Belediye’yi 3-0 mağlup eden Alaca Belediye 7 puanla 5.sırada yer aldı.

Üst sıraları hedefleyen Ulukavakspor’la İskilipgücü arasında Çorum’da oynanan ve son derece çekişmeli geçen maçta gülen taraf konuk İskilipgücü oldu. Sahadan 1-0 galip ayrılan İskilipgücü puanını 7’ye yükseltti.

Büyük bir çekişmeye sahne olan ve takımların güç olarak birbirine yakın olduğu 1.Amatör Küme’de 7.hafta maçları 4 Aralık Pazar günü oynanacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Çimentospor-Eti Lisesi………….1-6

İl Özel İdare-İskilipspor………....2-0

Ulukavakspor-İskilipgücü……….0-1

Alaca Bld.-Osmancık Bld………3-0

Hitit Gençlik-Osmancıkspor……3-0 H

4 ARALIK PAZAR

Ulukavakspor-İl Özel İdare

Eti Lisesi-Alaca Belediye

Osmancık Belediye-İskilipgücü

İskilipspor-Hitit Gençlik

Osmancıkspor-Çimentospor

Editör: TE Bilisim