Eti Lisesi: 2

1074 Çankırı: 1

SAHA : 1 No'lu Sentetik.

HAKEM: Ersoy Aksoy.

ETİ LİSESİ GENÇLİKSPOR: Ozan (Onur), İsmail, Özkan (Sefa), Hüseyin, Serhat (Alihan), Orhan (Recai), Furkan (Bilal), Vedat, Buğra ( Seydi), Medet (Umut), Mert (Osman).

1074 ÇANKIRISPOR: Ali Burak (Alpaslan), Emirhan, Fahrettin (Hasan), Berkay, Mustafa Durmuş (Vasfi), Gökhan (Erol), Hakan (Hasan), Muhammet (Veli), Mahsun ( Sezer), Adem (Can), Mustafa Yılmaz.

GOLLER: Dk.40 (penaltıdan) Vedat, Dk.53 Serhat ( Eti Lisesi), Dk.66 Vasfi ( 1074 Çankırıspor).

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta Çorum'u temsil edecek olan Eti Lisesi Gençlikspor ikinci hazırlık maçında Çankırı’nın BAL ekibi 1074 Çankırıspor ile karşılaştı. Rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan Eti Lisesi Gençlikspor, tecrübeli futbolcuları Vedat ve Serhat'ın golleri ile 2-1 kazandı.

Cumartesi günü saat 16.00'da 1 No'lu Sentetik Saha'da oynanan maça Eti Lisesi Gençlikspor etkili başladı. İlk dakikalarda orta alanda Furkan ve Orhan'ın kazandığı toplarla atağa çıkan Eti Lisesi Gençlikspor, ileride Mert'in çabaları ile gol aradı. Bir türlü istediği golü bulamayan Kırmızı-Siyahlılar 12.dakikada kazanılan en direk vuruşta Buğra topu ağlarla buluşturmasına rağmen orta hakem Ersoy Aksoy golü iptal etti. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olan konuk ekip 1074 Çankırıspor ileride Mahsun ve Hakan ile bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Mücadelenin 40.dakikasında Seydi'nin sağ kanattan geliştirdiği atakta top rakip oyuncunun eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen tecrübeli futbolcu Vedat Aşkan takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı Eti Lisesi Gençlikspor aynı 11 ile ikinci yarıya başlarken, konuk ekip 1074 Çankırıspor 9 futbolcusunu değiştirdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Eti Lisesi Gençlikspor, 53.dakikada Vedat'ın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Serhat'ın kafa golü ile farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Çankırıspor ikinci yarı oyuna giren Vasfi'nin golü ile farkı 1'e indirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Eti Lisesi Gençlikspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

1074 Çankırıspor karşısında oynadığı futbolla umut veren Eti Lisesi, ilk hazırlık maçında Yozgat’ın amatör küme takımlarından Sorgun Belediye ile 1-1 berabere kalmıştı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim