Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 3.hafta maçında Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor deplasmanda Fatsa Belediyespor’a son 10 dakikada yediği gollerde 3-0 mağlup oldu.

Dün saat 15.00’de Fatsa İlçe Stadı’nda Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor ile Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor karşı karşıya geldi. Rize Bölgesi’nden Yücel Büyük’ün düdük çaldığı mücadeleye ev sahibi ekip etkili başladı ilk dakikalarda Eti Lisesi kalesinde gol arayan Sarı-Lacivertliler bir türlü istediği golü bulamayınca iki takım soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi. İkinci yarıda oyuna ortak olmak isteyen Eti Lisesi Gençlikspor, Vedat’ın orta alandan taşıdığı toplarla Fatsa Belediyespor ceza sahası içinde etkili olmaya çalıştı. Buğra Erdoğan ile yüzde yüzlük bir pozisyondan faydalanamayan Kırmızı-Siyahlılar 54.dakikada Orhan Top’un kırmızı kartla oyundan atılması sonrası sahada 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda oyunun kontrolünü elini alan ev sahibi Fatsa Belediyespor 81.dakikada Anıl Bircan ile 1-0 öne geçerken, 83.dakikada Şakir Bozlar ile farkı ikiye çıkardı. Mücadelenin 89.dakikasında Yılmaz Ersoy ile bir gol daha bulan Sarı-Lacivertliler karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Fatsa Belediyespor puanını 7’e yükseltirken, Eti Lisesi Gençlikspor ise 4 puanda kaldı. Eti Lisesi Gençlikspor 4.hafta maçında gelecek hafta sahasında Giresun temsilcisi Görelespor ile karşı karşıya gelecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim