Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta üst sıraları hedefleyen Eti Lisesi Gençlikspor, 6.hafta maçında yarın şampiyonluğun güçlü adaylarından Sivas temsilcisi Şarkışla Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta heyecan 6.hafta maçlarıyla devam edecek. Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor, sezona iyi bir başlangıç yapan Sivas Şarkışla Belediyespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Yeni Amasyaspor’a deplasmanda 4-0 yenilerek ağır bir yara alan Eti Lisesi, zorlu Şarkışla deplasmanından puan yada puanlar ile dönerek moral kazanmak istiyor.

7 puanlı 7.sıradaki Eti Lisesi Gençlikspor ile 10 puanlı 2.sıradaki Şarkışla Belediyespor arasında yarın Şarkışla İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Grupta oynanacak olan diğer maçlarda ise, bugün Orduspor ile Turhalspor, yarın da Ünye 1957 ile Ladik Belediyespor, 1926 Bulancakspor ile Sivas Demirspor, Çarşambaspor ile Yeni Amasyaspor, Atakum Belediyespor ile Görelespor ve Sinopspor ile Fatsa Belediyespor karşılaşacak.

6.hafta maçları öncesinde Fatsa Belediyespor 13 puanla zirvede yer alırken, 10 puanlı Şarkışla Belediyespor ikinci, 9 puanlı Ünye 1957 ise üçüncü sırada yer alıyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim