Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta heyecan yarın oynanacak 19.hafta maçlarıyla devam edecek. Düşmeme mücadelesi veren Eti Lisesi Gençlikspor, zirveden kopan ve bir iddiası kalmayan Sivas temsilcisi Şarkışla Belediye’yi konuk edecek.

Ligdeki son galibiyetini 17 Aralık’ta konuk ettiği Sivas’ın diğer temsilcisi Sivas Belediye karşısında 7-0’lık galibiyetle alan ve sonrasında çıktığı 5 maçta da puan yüzü göremeyerek düşme hattına giren Eti Lisesi, güçlü rakibinden puan alarak hem kötü gidişe son vermek, hem de puan hasretini dindirmek istiyor.

HAKEMLER KONYA’DAN

14 takımlı grupta 11 puanla 13.sırada yer alan Eti Lisesi Gençlikspor’la 31 puanlı Şarkışla Belediye arasında yarın 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak kritik maçı Konya bölgesi hakemlerinden Burak Akdağ yönetecek. Saat 14.00’te başlayacak maçta Burak Akdağ’ın yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Buğur Han Güler ve Ahmet Kaan Uğurlu yapacak. Yine Konya bölgesinden Yusuf Alper Abalı da maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Şarkışla’da oynanan maçı Sivas temsilcisi 4-0 kazanmıştı.

Grupta haftanın diğer maçları da yarın oynanacak olup, Görelespor’la Atakum Belediye, Fatsa Belediye ile Sinopspor, Turhalspor’la Orduspor, Ladik Belediye ile Ünye 1957 Spor, Sivas Demirspor’la 1926 Bulancakspor, Yeni Amasyaspor’la da Çarşambaspor karşılaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim