Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta Çorum’u temsil eden Eti Lisesi Gençlikspor, 3.hafta maçında yarın Ordu deplasmanında Fatsa Belediyespor’la karşılaşacak.

14 takımlı gruptaki ilk maçında Samsun deplasmanında Ladik Belediye ile 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başlayan Eti Lisesi, geçtiğimiz hafta da sahasında Tokat temsilcisi Turhalspor’u 1-0 yendi ve ilk galibiyetini aldı. Fatsa Belediyespor ise ilk hafta deplasmanda Yeni Amasyaspor’u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başlarken, geçtiğimiz hafta da Giresun deplasmanında Görelespor’la 2-2 berabere kaldı. Ordu ekibi, bu sezon sahasındaki ilk maçta Eti Lisesi Gençlikspor’u konuk edecek.

4’er puanlı Eti Lisesi Gençlikspor’la Fatsa Belediyespor arasında yarın Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak.

Grupta haftanın diğer maçları da yarın oynanacak olup, 1926 Bulancakspor’la Ünye 1957 Spor, Çarşambaspor’la Orduspor, Sivas Demirspor’la Sinopspor, Ladik Belediye ile Atakum Belediye, Turhalspor’la Şarkışla Belediye, Yeni Amasyaspor’la da Görelespor karşılaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim