Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta Çorum’u temsil eden Eti Lisesi Gençlikspor, 2.hafta maçında yarın Tokat temsilcisi Turhalspor’u konuk edecek.

14 takımlı gruptaki ilk maçında geçtiğimiz hafta Samsun deplasmanında Ladik Belediye ile golsüz berabere kalarak sezona puanla başlayan Eti Lisesi, Turhalspor karşısında bu sezon sahasındaki ilk maça çıkacak. Çorum temsilcisinde hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

İlk maçında geçtiğimiz hafta sahasında Giresun temsilcisi Görelespor’u 2-0 yenerek sezona galibiyetle başlayan Turhalspor ise ilk deplasman maçına çıkacak. Tokat temsilcisi, Çorum’dan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

3 puanlı Turhalspor’la 1 puanlı Eti Lisesi Gençlikspor arasında yarın 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Salih Aytaç yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Salih Aytaç’ın yardımcılıklarını ise Bolu’dan Koray Doğansoy ve Ankara’dan Şükrü Mert yapacak. Yine Bolu bölgesinden Semih Güner ise maçın dördüncü hakemi olacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim