Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Eti Lisesi Gençlikspor, 18.hafta maçında yarın Yeni Amasyaspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Giresun deplasmanında Görelespor karşısında aldığı 4-0’lık yenilgi ile düşme hattına giren Eti Lisesi’nde hafta içerisinde antrenör Cengiz Basım görevinden istifa ederken, takımın başına daha önce Çorumspor’u da çalıştıran Yetgin Özbey getirildi. Eti Lisesi, Yetgin Özbey nezaretindeki ilk sınavını yarın Yeni Amasyaspor’a karşı verecek.

14 takımlı grupta, 11 puanla 13.sırada yer alan Eti Lisesi Gençlikspor’la şampiyonluk yolunda büyük oranda havlu atan 33 puanlı 3.sıradaki Yeni Amasyaspor arasında yarın 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak maçı Zonguldak bölgesi hakemlerinden Eren Gökmen yönetecek. Saat 14.00’te başlayacak maçta Eren Gökmen’in yardımcılıklarını ise ayrı bölgeden Taner Köse ve Erdinç Yaman yapacak. Yine Zonguldak bölgesinden Emrah Asil Büyükyıldırım da maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Amasya’da oynanan maçı Yeni Amasyaspor 4-0 kazanmıştı.

Grupta haftanın diğer maçlarında ise, bugün Atakum Belediye ile Fatsa Belediye, yarın da Şarkışla Belediye ile Görelespor, 1926 Bulancak’la Çarşambaspor, Ünyespor’la Sivas Demir, Orduspor’la Ladik Belediye, Sinopspor’la da Turhalspor karşılaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim