Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4.Grup’ta da normal sezonun son maçları yarın oynanacak. Düşmeme mücadelesi veren Çorum temsilcisi Eti Lisesi, 2 puan gerisinde düşme hattında bulunan Sivas Demirspor’la deplasmanda karşılaşacak.

14 takımlı grupta -1 puanla son sırada yer alan ve haftalar önce ligden düşmesi kesinleşen Orduspor’un ardından ligden düşecek ikinci takım yarın oynanacak olan Sivas Demirspor-Eti Lisesi Gençlikspor maçının sonucuna göre belli olacak.

BERABERLİK YATİYOR

Haftaya 15 puanla 12.sırada giren Eti Lisesi ile 13 puanlı düşme hattındaki Sivas Demirspor arasında yarın Sivas Fuar Alanı Tesisleri 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak. Sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı 7-0 kazanan Eti Lisesi’nin ligden düşmemesi ve gelecek sezon da BAL’da mücadele edebilmesi yolunda Sungurlu Belediyespor’la baraj maçı oynayabilmesi için beraberlik yetiyor. Sivas Demirspor, Eti’yi yense bile Sivas’ın BAL’daki takım kontenjanının 1 olması ve puan cetvelinde Sivas’ın diğer temsilcisi Şarkışla Belediyespor’un altında ligi bitirmesi nedeniyle ligden düşecek.

Eti Lisesi Sivas’tan puansız dönerse ligden düşecek ve bu durumda 1.Amatör Küme şampiyonu Sungurlu Belediyespor baraj maçı oynamadan direkt BAL’a yükselecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim