Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup’ta heyecan 5.hafta maçlarıyla devam edecek. Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor, şampiyonluk hedefleyen Yeni Amasyaspor’la yarın deplasmanda karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Giresun temsilcisi Görelespor’la Çorum’da karşılaşan ve uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 kazanarak puanını 7’ye yükselten Eti Lisesi, zorlu deplasmandan puan çıkartmayı hedefliyor. Şampiyonluk hedefine rağmen henüz istediği sonuçları alamayan Yeni Amasyaspor’da da hedef galibiyet.

7 puanlı 4.sıradaki Eti Lisesi Gençlikspor’la 5 puanlı 7.sıradaki Yeni Amasyaspor arasında yarın Amasya 12 Haziran Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Lakot’un yardımcılıklarını ise yine Trabzon bölgesinden Muhammed Şentürk ve Seyfullah Köroğlu yapacak. Trabzon’dan Melih Kurt da maçın dördüncü hakemi olacak.

Grupta, haftanın diğer maçlarında ise bugün Sivas Demirspor’la Ünyespor, yarın da Ladik Belediye ile Orduspor, Turhalspor’la Sinopspor, Fatsa Belediye ile Atakum Belediye, Görelespor’la Şarkışla Belediye, Çarşambaspor’la 1926 Bulancakspor karşılaşacak.

5.hafta maçları öncesinde Fatsa Belediye 10 puanla liderlik koltuğunda otururken, Şarkışla Belediye 9 puanla ikinci, Ünye 1957 Spor da 8 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim