Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 4.hafta maçında sahasında Görelespor’u ağırlayan Eti Lisesi Gençlikspor, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Dün 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya konuk ekip Görelespor daha etkili başladı. 10.dakikada Fehmi’nin golü ile yenik duruma düşen Kırmızı-Siyahlılar daha sonra oyunun kontrolünü eline aldı. İlk yarının sonlarına doğru Serhat, Mert Aşan ile önemli pozisyonlardan yararlanamayan Eti Lisesi, dakikalar 37’i gösterdiğinde İsmail’in golü ile maçta eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi. İkinci yarıda da etkili bir futbol ortaya koyan Eti Lisesi Gençlikspor 60.dakikada Hüseyin’in penaltıdan attığı gol ile maçta 2-1 öne geçen taraf oldu. Bu golden 4 dakika sonra Oğuzhan ile Görelespor tekrardan eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda gol için Görelespor kalesine yüklenen Kırmızı-Siyahlılar 90.dakikada Furkan’ın attığı gol ile maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Bu sonucun ardından Eti Lisesi Gençlikspor puanını 7’e yükseltirken, konuk Görelespor ise 1 puanda kaldı. Eti Lisesi 5.hafta maçında Yeni Amasyaspor’un konuğu olacak.

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Murat Kasap, Muhammet Şentürk, Seyfullah Köroğlu.

ETİ LİSESİ GENÇLİKSPOR: Ozan, Alihan, Özkan (Osman), Serhat, Hüseyin, Furkan, Serkan, Medet, Bilal (Recai), İsmail, Mert (Buğra).

GÖRELESPOR: Erkut, Cihan, Ozan, Fehmi, Oğuzhan, Veli, Emre Cömert (Mehmet), Emre Celayir (Furkan), Burhan, Olgun (Çağrı), Soner.

GOLLER: Dk.10 Fehmi, Dk.64 Oğuzhan (Görelespor), Dk.37 İsmail, Dk.60 (penaltıdan) Hüseyin, Dk.90 Furkan (Eti Lisesi).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim