Transfer çalışmalarını yürüten Çorum Belediyespor transfer komitesi, 2015-2016 sezonunda Kırmızı-Siyahlı formayı başarıyla terleten 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Eşref Korkmazoğlu’nu yeniden renklerine bağladı.

Çorum Belediyespor’da geçen başarılı sezonun ardından Eyüpspor, Diyarbekirspor, Keçiörengücü ve Silivrispor’un formalarını giyen Eşref Korkmazoğlu ile daha önce prensipte anlaşma sağlayan Çorum Belediyespor yönetimi, Keçiörengücü kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda Eşref Korkmazoğlu’nun transferini resmen bitirdi. Dün tesislerde düzenlenen imza töreni ile deneyimli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

EŞREF KORKMAZOĞLU KİMDİR?

1994 Şanlıurfa-Siverek doğumlu olan Eşref Korkmazoğlu futbola Bağcılar Spor Kulübü’nde başladı.2010 yılında Medipol Başakşehir altyapısına transfer olan Eşref Korkmazoğlu, daha sonra İstanbulspor, İstanbul Güngörenspor, Çorum Belediyespor, Eyüpspor, Diyarbekirspor gibi önemli kulüplerde kiralık forma giydi. Başakşehir kulübü il sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisi ile birlikte Keçiörengücü’ne transfer olan deneyimli sol bek, geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde Silivrispor’da kiralık oynadı. 8 yıldır devam eden futbolculuk kariyerinde 181 maça çıkan Eşref Korkmazoğlu 10 kez fileleri sarsmayı başardı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim