Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü badmintoncularından Sümeyye Erkuş ve Mehmet Can Töremiş Ankara’da düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda karışık çiftlerde ikinci oldular. Erkuş ve Töremiş, kazandıkları bu başarı üzerine Bulgaristan’da düzenlenecek Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandılar.

Badminton Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası Ankara’da yapıldı. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü badmintoncularından Sümeyye Erkuş ve Mehmet Can Töremiş ikinci oldular.

BULGARİSTAN

VİZESİ ALDILAR

Aynı zamanda milli takım antrenörü, Badminton İl Temsilcisi ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Barış boyar’ın yaptığı açıklamaya göre, Sümeyye Erkuş ve Mehmet Can Töremiş, karışık çiftler kategorisinin finalinde yenilerek Türkiye ikincisi oldular. Erkuş ve Töremiş, elde ettikleri bu başarı nedeniyle 19-21 Ekim tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandılar.

İl temsilcisi Barış Boyar, kendilerine her zaman destek olan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül, Federasyon Başkanı Murat Özmekik, Federasyon Genel Sekreteri Hayati Kısacık, Kulüp Başkanı Nadir Solak ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim