Cizrespor galibiyetiyle kötü gidişe son verdiklerini ve üst sıralardan kopmamak için Karacabey Belediye maçını kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Mehmet Aurelio, “Çok kritik bir maça çıktık. Karacabey Belediye grubun güçlü takımlarından biri. Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maç, bulduğumuz erken goller ve coşkulu oyunumuz neticesinde kolay geçti. Golleri erken bulmamız ve coşkulu futbol beraberinde farklı galibiyeti getirdi. Tüm futbolcularımı kutluyor, bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Genç futbolcuların bu maçtaki performansından da memnun kaldığını da belirten Mehmet Aurelio, “Kerem zaten artık sürekli oynar hale geldi. Batuhan ve Kıvanç ise göreve her zaman hazır olduklarını gösterdiler. Batuhan ve Kıvanç’ın bu maçtaki güzel futbollarını golle süslemelerine hepimiz çok sevindik. Aynı şekilde çok çalışarak devam edecekler” dedi.

Karacabey Belediye maçının artık geride kaldığını, önlerinde Cumartesi günü deplasmanda Ankara Adliyespor’la oynayacakları kritik bir maç daha olduğunu da kaydeden Mehmet Aurelio, “Adliyespor maçını da kazanıp sezonun ilk yarısını ilk 5’te tamamlamayı hedefliyoruz. Bu yüzden, Karacabey maçını unutup bir an evvel Adliyespor maçına odaklanmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilisim