Stefan Rusu&Ioan Popovici Turnuvası’nda milli mayoyu giyen Çorumlu güreşçi Engin Çetin, şampiyon oldu. Gheorghe Berceanu&Vasile Iorga Turnuvası’nda mücadele eden Genç Erkek Grekoromen Güreş Milli Takımı’nda yer alan Çorumlu güreşçi Ümit Kırçiçek ise üçüncülüğü elde etti.
Stefan Rusu&Ioan Popovici Turnuvası’nda, takım klasmanında ikinci olan Serbest Stil Yıldız Milli Takımı 1 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, 46 kiloda mindere çıkan Çorum Belediyespor Kulübü güreşçisi Engin Çetin, tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve Türkiye’ye altın madalya kazandırdı. Türk güreşçilerden, 54 kiloda Cabbar Duyum, gümüş madalya, 63 kiloda ise Hasan Kaya, bronz madalyanın sahibi oldu.
Gheorghe Berceanu&Vasile Iorga Turnuvası’nda mücadele eden Genç Erkek Grekoromen Güreş Milli Takımı ise 2 gümüş ve 2 bronz madalyaya kazandı. Çorumlu güreşçi Ümit Kırçiçek 60 kiloda üçüncü olup bronz madalya alırken, 50 kiloda Çağatay İbrahim Özacar ve 120 kiloda Zübeyir Ekinci, ikinciliği, 74 kiloda Hasan Basri Yıldırım ise, bronz üçüncülüğü elde etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim