Engelli Merkezi’nde görevli Sosyal Hizmetler Uzmanları eşliğinde 15 kişiden oluşan öğrenci ve kursiyer grubunun ziyaretinde; Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, Amatör Branşlar Mali İşler Sorumlusu Mustafa Ercan, Salon Sporları Sorumlusu Nadir Solak, Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Reklam&Ulaşım ve Sponsorluk Sorumlusu Turgay Yılmaz ile Genel Kaptan Hamit Işık hazır bulundu.
Çorum Belediye Engelli Eğitim Merkezi üyeleri, Çorum Belediyespor takım kaptanı Serkan Güney’e çiçek, teknik direktör Serdar Bozkurt’a Belediyespor isminin yazılı olduğu tabak, futbolculara ise kulüp ambleminin ve isminin yazılı olduğu taşlar hediye ettiler. Belediyesporlu yöneticiler ve futbolcular ise, engellilere kulübün bere ve kaşkollerini hediye ettiler. Engelliler, hediye alışverişinden sonra penaltı atarken, Belediyesporlulardan bol bol alkış aldılar.
Kulüp Başkanı Zeki Gül, ziyaretlerinden dolayı Engelli Eğitim Merkezi üyelerine teşekkür ederken, Çatalcaspor maçına davet etti.



(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim