Geçtiğimiz hafta sahasında 24 Erzincanspor’u 2-1 yenerek play-off umutlarını tazeleyen Çorum Belediye, sezonun ikinci yarısının en başarılı takımı olan Bayburt Grup Özel İdare karşısında puan arayacak. Bu doğrultuda tüm hesapların puan üzerine yapıldığı Çorum Belediyespor dün sabah saatlerinde Bayburt’a hareket etti. Kırmızı-Siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Geçtiğimiz hafta lider Kastamonuspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde yitiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor cephesinde ise tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı 1-0 kazanan Bayburt ekibi, bugünkü maçı da kazanıp az da olsa şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyor. Sarı-Lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı olan savunma oyuncusu Yunus Emre Eserdi forma giyemeyecek.
54 puanlı 3.sıradaki Bayburt Grup Özel İdare ile 48 puanlı 6.sıradaki Çorum Belediye arasında bugün Bayburt Gençosman Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden İbrahim Halil İleri yönetecek. Saat 14.30’da başlayacak maçta İleri’nin yardımcılıklarını ise Tekirdağ bölgesinden Barış Çardaklı ve Çağlar Yıldız yapacak. İstanbul bölgesinden Cem Boratay Ala da maçın dördüncü hakemi olacak.
Öğretmen olan orta hakem Halil İbrahim İleri kariyerinde Çorum Belediyespor’un ilk kez bir maçını yönetecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim