Futboldaki en zayıf halkanın kesinlikle hakemler olmadığına vurgu yapan Dernek Başkanı Mustafa Alagöz, “Çorum hakemliğinin gelişimi ve yükselmesi için İl Hakem Kurulu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Son yıllarda Çorum hakemliği klasmanlarda aşama kaydetmiştir. Bu aşama dolayısıyla İl Hakem Kurulumuza teşekkür ediyorum. İlimiz hakemlerini el birliği ile daha üst klasmanlarda görev yapacak konuma getirmek için çaba sarf ediyoruz ve bu çabamızın karşılığını da alacağına inancımız tamdır.
ifadelerini kullandı.
Her kulvarda iletişim kolaydır ancak anlamak zordur. Birikim gerekir, iyi niyet gerekir. Futbolun içindeki en zayıf halka hakemler olarak biz değiliz, güçlü olduğumuzu da iddia etmiyoruz. İsteğimiz, emeğimize saygı görmektir. Çünkü bizler herkesin emeğine, işine, alın terine saygılıyız” dedi.
Dernek olarak yaptıkları bir takım sosyal faaliyetlerin diğer şubelere örnek gösterildiğini da kaydeden Mustafa Alagöz, “Yönetim kurulumla birlikte geçmiş yıllarda yaptığımız sosyal faaliyetler artarak devam edecektir. Takım elbise, eşofman, antrenman malzemeleri, kaban gibi tüm dernek üyelerimize sağladığımız katkılar diğer illerin şubeleri tarafından örnek olarak gösterilmektedir. Türkiye genelinde Hakem Dernekleri arasında en aktif dernekler arasında bulunduğumuzu anımsatmak isterim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hakem ve Gözlemci arkadaşlarıma içinde bulunduğumuz sezonda başarılı maçlar çıkartmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim