Kaleci Utku, kadrodaki en uzun ve en kilolu oyuncu olarak dikkat çekti. Takımın en kısa ve zayıf futbolcusu ise genç Bilal Alkan oldu.
Belediyespor’da ikinci sezonunu geçirecek olan Utku Bektaş, 1 metre 92 santimetre boyu ile takımın en uzun futbolcusu oldu. Utku’yu 1 metre 90 santimetrelik boyu ile kaleci Fatih Kaldan izlerken, stoper İmam Almas da 1 metre 90 santimetrelik boyu ile en uzun üçüncü futbolcu oldu.
En kısalar kategorisinde ise, 1 metre 67 santimetrelik boyu ile Çorumlu genç futbolcu Bilal Alkan ilk sırada yer aldı. Bilal’ı 1 metre 70 santimetre ile Furkan Çalışır, 1 metre 71 santimetre ile de Oğuzhan Yalçın izledi.
Futbolcuların kilo ölçümlerinde de kaleci Utku Bektaş zirvede yer aldı. Takımın en uzun futbolcusu olan Utku Bektaş, 97 kilo ile en kilolu futbolcu unvanını da aldı. Utku’nun ardından 89’ar kilo ile kaleci Fatih Kaldan ve bir diğer kaleci Osman Kaç ikinciliği paylaştı.
Takımın en kısa oyuncusu olan Bilal Alkan, 63 kilo ile en zayıf futbolcusu da oldu. Sıralamada, Eray Eren ve Sefa Karaahmetoğlu da 65’er kilo ile en zayıf futbolcular arasında ikinciliği paylaştı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim