Zonguldak Kömürspor’dan sonra geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Tire 1922 Spor karşısında da galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydeden Fatih Özcan, “Maçın genelinde üstün oynayan taraftık. 8-9 pozisyona girdik ama golü bulamadık. Yine çok şanssızdık. Tire gibi bir deplasmandan 1 puan almak önemli olsa da, galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz” dedi.
Bu hafta Kırıkhanspor’la oynayacakları maçı kazanarak şanssızlıklarını yeneceklerini de kaydeden Fatih Özcan, sezon sonunda hedefe ulaşan taraf olacaklarından hiç şüphe duymadıklarını söyledi. Özcan, açıklamasının devamında, “Sezonun ikinci yarısında şanssızlıklar yaşıyoruz. İnanıyorum ki, bu hafta Kırıkhanspor maçında şanssızlığımızı yenecek golleri atıp, hak ettiğimiz puanları alacağız. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Grubun en iddialı takımı kadar biz de iddialıyız. Matematiksel şansımız devam ettiği sürece şampiyonluk hedefimiz. Ne zaman ki şampiyonluk şansımız kalmaz ise o zaman Play-Off deriz. Play-Off’a kalacağımızdan hiç şüphemiz yok. Direkt de olsa, Play-Off’tan da olsa sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyor, takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yeter ki, Çorum halkı bu takıma sahip çıkıp, destek olmaya devam etsin” şeklinde konuştu.

DUALARIMIZ HALİT HOCA İÇİN
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavisi eski teknik direktörleri Halit Kılıç’a geçmiş olsun dileklerinde de bulunan Fatih Özcan, “Halit Hoca çok değerli bir insan. İnşallah en kısa sürede sağlığına ve sevenlerine kavuşur. Kendisine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Dualarımız Halit Hoca için” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim