TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor 31.hafta maçında yarın lider Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılarda hedef galibiyet olarak belirlendi.

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın göreve gelmesinden sonra oynadığı 3 maçta 5 puan toplayan Yeni Çorumspor, lider Bayburt’a odaklandı. Bayburt İl Özel İdare’ye karşı ilk galibiyetini almayı hedefleyen Kırmızı-Siyahlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Ferdi takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıktan yeni çıkan Kaan ve Batuhan’ın durumla ise maç günü netlik kazanacak. Şampiyonluk için çok büyük bir avantaja sahip olan Bayburt İl Özel İdare’de ise sarı kart cezalısı olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Okan Şahingöz takımdaki yerini alamayacak.

62 puanlı lider Bayburt İl Özel İdare ile 48 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi B klasman hakemlerinden Cihan Ataş yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Cihan Ataş’ın yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Sedat Etik ve Şafak Nalbantoğlu yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Mehmet Türkmen de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim