Çorum Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Ankara-Kızılcahamam’da sürdürürken, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle takımın deneyimli isimlerinden Emre Yüksektepe ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Çorum Belediyespor kamptaki ilk hazırlık maçında önceki gün 3.lig takımlarından İstanbul temsilcisi Erokspor’la karşılaşırken, Emre Yüksektepe ilk 11’de yer bulamadı. Deneyimli orta saha oyuncusu 59.dakikada Emirhan’ın yerine oyuna girerken, 70.dakikada rakip ceza sahasında kaleciye yaptığı pres sonrası sert bir müdahalede bulundu. Emre’nin sert müdahalesi sonucu sahada iki takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşanırken, maçın hakemi karşılaşmayı tatil etti.

Edinilen bilgilere göre, Emre’nin hazırlık maçında yaptığı bu gereksiz hareket bardağı taşıran son damla olarak oldu. Yönetim, genel olarak davranışlarından rahatsızlık duyduğu Emre Yüksektepe ile yolları ayırma kararı aldı. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, disiplinsiz davranışları nedeniyle Emre Yüsektepe ile yolların ayrıldığı belirtildi.

VUKUATLI

Çorum Belediyespor’da ikinci dönemini geçiren Emre Yüksektepe futbolundan çok vukuatlarıyla gündeme geldi. 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Çorum’u terk etmiş ve transfer dönemi bittiği için sezonu kapatmıştı.

Geçtiğimiz sezon öncesinde yeniden Çorum’a dönen Emre, devre arasında Tokatspor’la Çorum’da oynanan hazırlık maçında hakeme küfrettiği için kırmızı kart görmüş ve 3 maçta Çorum Belediyespor’u yalnız bırakmıştı.

CİZRE İLE ANLAŞTI

(Disiplinsiz davranışları nedeniyle Çorum Belediyespor’dan gönderilen Emre Yüksektepe, sıcağı sıcağına Cizrespor’la anlaştı.

Çorum Belediyespor’un eski teknik direktörlerinden Yusuf Tokuş’un çalıştırdığı Cizrespor da Çorum Belediye ile birlikte Kızılcahamam’da kamp yaparken, dün öğle saatlerinde Çorum Belediyespor’un kampından ayrılan Emre, Cizrespor’la anlaştı. Deneyimli futbolcunun Cizrespor’la 1 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu.

Emre, geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor formasıyla 29 resmi maça çıkarken, 1 gol attı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 8 sarı kart gördü.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim