Başkan Fatih Özcan, Diyarbakır’da, büyük camia olma yolunda ilerleyen bir takıma yakışmayacak davranışlardan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, Teknik Direktör Bahri Kaya ve Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın’dan ayrıntılı bir rapor aldığını söyledi. Başkan Özcan, teknik heyetin raporu doğrultusunda, futbolculardan Hakan Yağmurkaya’nın “disiplinsiz davranışları”, Emrah Uzun ve Oğuz Mataracı’nın ise “performans yetersizliği” nedeniyle kadro dışı bırakıldıklarını ve yolların ayrılacağını söyledi.

Başkan Özcan, “Bu kararın kötü gidiş ya da sonuçla ilgisi yok. Tek derdim Çorumspor’u büyük bir camia yapmak” dedi.

Kadro dışı bırakılan ve sözleşmeleri feshedilecek olan futbolculardan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Mataracı 8 maçta forma giyerken, 32 yaşındaki kanat oyuncusu Hakan Yağmurkaya 4 maçta görev alıp 1 gol attı. 29 yaşındaki forvet oyuncusu Emrah Uzun ise 9 maçta kırmızı-siyahlı formayı giyerken 2 gol attı, çift sarıdan olmak üzere 1 de kırmızı kart gördü.

ERTUĞRUL VE MERT ILIMAN’A 10’AR BİN LİRA PARA CEZASI!

Yeni Çorumspor Yönetimi, Amed Sportif Faaliyetler maçında kırmızı kart gören Mert Ilıman ve Ertuğrul Sancaktutan’ı para cezasına çarptırdı. Başkan Fatih Özcan, iki futbolcuya da 10’ar bin lira para cezası verdiklerini kaydederken, “Hiç kimse ama hiç kimse Çorumspor’dan büyük değildir ve yargı dağıtamaz! Kaptan dediğin kendini kontrol edebilmeli, camiasına hükmedebilmeli” dedi.

Yeni Çorumspor’da, daha önce de Osman Bodur 29 Eylül’deki Pendikspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 bin lira para cezasına çarptırılmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim