Çorum Belediyespor Pazar günü Elaziz Belediye ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürürken, Elazığ temsilcisinde de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Çorum Belediyespor maçının zorluk derecesinin yüksek olduğunu ifade eden Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “İlk yenilgilerini bizden aldılar. Bunun intikamını almak isteyecekler” dedi.

Çorum Belediyespor maçıyla ilgili konuşan Tutaş, “Haftanın ilk gününde toplantı yaptık ve eksikliklerimizi kendi aramızda tartıştık. Haftanın ilk idmanında Çorum Belediyespor maçının taktiğini denemeye başladık. Çünkü ilk defa normal antrenmanın dışına çıktık. Taktiksel olarak eksiklerimiz vardı, bunları görme adına ilk günden çalışmaya başladık. Çorum Belediye maçı gerçekten zor bir maç. İlk yarıda orada ilk mağlubiyetlerini biz tattırmıştık ve onlar bunun intikamını almak isteyecektir.

Bizim Play-Off hedefimiz varsa Pazar günü Çorum’u burada mağlup edip farkı 5 puana çıkartmak zorundayız. 3 puan aldığımız takdirde onlar Play-Off’un dışında kalacaklar ve biz yolumuza devam edeceğiz.

Bu hafta Elazığspor da deplasmanda ve seyircileri bu maça davet ediyoruz. Tezahürat yapmasalar bile tribünde onları görmek bizi motive ediyor. İnşallah Pazar günü de onlarla sahaya çıkar ve Çorum’u yeneriz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim