Çorum Belediyespor Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2.lig takımlarından Sivas Belediyespor’a 3-1 yenilirken, takımın başında ilk maçına çıkan teknik Direktör Gürses Kılıç, tablodan memnun kalmadı. Yan top zafiyetine dikkat çeken Kılıç, “eksiğimiz çok” dedi.

Sivas Belediyespor karşısında 3 golü de kornerden yediklerini hatırlatan Gürses Kılıç, “Hazırlık maçı da olsa, Sivas Belediyespor karşısında ilk maçıma çıktım. Ne yazık ki, takımımızın bazı konularda çok eksikleri var. Buna karşılık zamanımız çok kısıtlı. Özellikle yan toplarda zafiyetimiz var. Yediğimiz 3 gol de yan toptan. Bu konuyu en kısa sürede düzeltmek mecburiyetindeyiz. Bir de, toplu ve topsuz alanlarda istediğimiz düzeyde değiliz. Tüm bu konularda çok daha iyi olabilmek adına mesai harcamak zorundayız” dedi. 

HATA LÜKSÜMÜZ YOK

Eksikleri giderip sezonun ikinci yarısına hazır girmek istediklerini kaydeden Gürses Kılıç, eksikleri gidermek için transfer yapmaları gerektiğini de dile getirirken, “Hangi mevkilere takviye yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ancak devre arası transferlerinde hata yapma lüksümüz yok. Ayrıca bizim bu konuda çok para harcayacak durumumuz da yok. Bu nedenle bütçemizi zorlamadan ve kulübün gelecek sezonlarda da faydalanabileceği isimler üzerinde duruyoruz. İnce eleyip, sık dokumak zorundayız.

Transfer çalışmalarını bir an evvel neticelendirip ikinci yarı hazır girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim