Çorum’un tanıtımı için Çorum Belediyespor’un daha üst liglerde oynaması gerektiğini ifade eden Özcan Ekmekçi, kırmızı-siyahlıların 2.lige yükselmesi halinde 10 bin lira prim vereceğini belirtip işadamlarını kampanyaya katılmaya davet ederken, Cep Grup’un da 2 bin 500 lira ile kampanyaya katkı sağlayacağını söyledi.
Ekmekçi, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen sezon finalde kaybedilen 2. lig şansını bu yıl yakalamak istiyoruz. Bunun için Niğde Belediyespor ile oynanacak play-off ilk maçı öncesinde sahada mücadele edecek futbolcu kardeşlerimizi daha iyi motive etmek için böyle bir kampanya başlatmayı uygun gördük. Kampanyaya Ekmekçioğlu firması olarak 10 bin lira ile başlattık. Ayrıca Cep Group’ta bu kampanyaya 2 bin 500 lira katkı verecek.
Umut ediyorum ki bu başlangıç olacak ve Çorumlular Çorum’un takımı Çorum Belediyespor’un üst liglere yükselmesi için üzerlerine düşeni yapacaklardır. Kampanyaya tüm Çorumlu sanayici ve işadamlarını destek vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim