SALON: Mahmut Atalay Spor Salonu
HAKEMLER: Erdem Kaya, Hüseyin Kamber
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Tuğberk, Berslan, Eneshan, Metehan, Hüseyin, Alican, Jurgen, Taha, Kaan, Erenhan, Kristian, Mahircan, Okan, Furkan
HALİLİYE BELEDİYESPOR: Igor, Berk, Emre, Burak, Esat, Berke, Cihan, Hamza, Dusan, Emre, Ömer, Tuncay, Barış
1.SET: 16-25, 2.SET: 22-25, 3.SET: 22-25.

Cumartesi günü Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk sette bir varlık gösteremeyen Sungurlu Belediye, seti 25-16 kaybetti. Çekişmeli geçen ikinci seti de 25-22 kazanan Şanlıurfa temsilcisi farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın üçüncü setinde de gülen taraf 25-22’lik skorla Haliliye Belediye oldu.

Bu sezon oynadığı yedinci maçında altıncı yenilgisini alan Sungurlu Belediye 4 puanda kalırken, Haliliye Belediye puanını 13’e yükseltti.

Karşılaşmayı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Halil Yurt, Belediyespor Kulübü Futbol Antrenörü Hüseyin Eğer ve futbolcularla birlikte Sungurlulu sporseverler izledi.

Grupta, haftanın diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle: Palandöken Belediye- Bulancak Belediye: 3-0, TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik-Sorgun Belediye: 1-3, Hatay Büyükşehir Belediye-Niksar Belediye: 3-0, Malatya Büyükşehir Belediye-Solhanspor: 1-3, Akkuş Belediye-Payas Belediye: 3-0, Fındıklıspor-Ziraat Bankası: 3-1.

Bu sonuçların ardından Palandöken Belediye haftayı 17 puanla lider olarak tamamlarken, Hatay Büyükşehir Belediye, Sorgun Belediye, Akkuş Belediye ve Solhanspor 15’er puanla sıralandılar.

Editör: TE Bilisim