TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 7.hafta maçında yarın Aydınspor 1923’le deplasmanda karşılaşacak. Deplasman maçlarında daha başarılı sonuçlar alan Kırmızı-Siyahlılarda hedef ise galibiyet.

Bu sezon sahasında oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alan ve henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Çorum Belediyespor, buna karşılık deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 de beraberlik alarak 7 puan topladı. Bu sezon dördüncü deplasman maçına Aydın’da çıkacak olan Çorum Belediyespor hazırlıklarını tamamladı. Bu sabah uçakla Ankara’dan İzmir’e gidecek olan Belediyespor, oradan da karayolu ile Aydın’a geçecek. Kırmızı-Siyahlılarda kaleci Sercan ve stoper Akın’ın sakatlıkları bulunuyor. Sercan’ın oynayamayacağı ancak Akın’ın forma giyebileceği belirtildi.

Çorum Belediyespor’un eski teknik direktörlerinden Yavuz İncedal’ın çalıştırdığı Aydınspor ise zor günler geçiriyor. Son 3 maçında gol bile atamayan Aydın temsilcisi, Çorum Belediyespor’u yenerek moral bulmanın ve yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

10 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 5 puanlı 17.sıradaki Aydınspor arasında yarın Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Ozan Bileyci yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Ozan Bileyci’nin yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Vedat Demir ve Emrah Akkaya yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Kenan Barış Soysal da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim