Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği il birinciliğinde önceki gün son maçlar oynandı. Akkent TOKİ Spor Salonu’nda oynanan maçta Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu ile Bayat Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu Gül Hatun ve Şehri’nin etkili oyunu ile rakibini 16-2 yenmeyi başardı.

Bu sonucun ardından 6 puana ulaşan Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu il birinciliğini şampiyon olarak tamamlarken, 2 puanda kalan Bayat M.Akif Ersoy Ortaokulu ise üçüncülük kupasının sahibi oldu. Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu ise ikinci olarak tamamladı.

DR.SADIK AHMET:16

BAYAT M.AKİF ERSOY: 2

SALON: Tevfik Kış.

HAKEMLER: Sami Öncel, Muammer Tekmen.

DR.SADIK AHMET ORTAOKULU: Eylül, Buse, Hasret, Gül, Şehri, Öykü, Aylin, Ela Demiral, Ceyda Çakal, Ela Göker, Ceyda Ateş.

BAYAT MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU: Eylül, Medine, Lale, Ladiker, Melike, Sıla Şahin, Sude, Sıla Koca, Naciye, Kader, Fatmanur, Ela, Melek Nur, Esra, Defne, Ecrin.

İLK YARI: 7-1.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim