Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, dün de kaleci Burak Onur’a imza attırdı.
İç transferde 3 futbolcuyla anlaşan, dış transferde ise daha önce 8 futbolcuyu kadrosuna katan Çorum Belediyespor Transfer Komitesi dokuzuncu transferini İstanbul’un 2.lig takımlarından Tuzlaspor’dan yaptı. Çorumspor’un lisans sorunu yaşadığı sezon prensip anlaşmasına varılan ve Çorumspor’la kampa da katılan ancak lisansların çıkmaması üzerine Çorum’dan ayrılmak zorunda kalan kaleci Burak Onur ile anlaşma sağlandı. Çorum’a davet edilen deneyimli file bekçisi ile sözleşme imzalandı. İmza törenine, Transfer Komitesi Üyeleri Fahri Yandık ve Sinan Özdilli ile Genel Kaptan Yetkin Özbey katıldı. 1 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki kaleci, Çorum Belediyespor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.
1986 Zonguldak-Devrek doğumlu olan Burak Onur, futbola 1997’de Devrek Eğitimspor’da başladı. 2003’te Türk Telekomspor’da profesyonelliğe adım atan Burak, 2008’de Mersin İdmanyurdu’na transfer olurken, kariyerinin devamında Çerkezköyspor, Denizli Büyükşehir Belediye, Ünyespor, Amed Sportif Faaliyetler, Keçiörengücü ve son olarak geçtiğimiz sezon Tuzlaspor’da oynadı. Deneyimli file bekçisi geçen sezon 3’ü Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 29 maçta forma giydi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim