Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmada Ardahan bölgesi C klasman hakemi Doğu Yılmaz düdük çalacak. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta Doğu Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Soner Akgün ve Ardahan bölgesinden Halil Altun yapacak. Yine Ardahan bölgesinden Halil Erdoğan da maçın dördüncü hakemi olacak.

YILMAZ’LA ÜÇÜNCÜ KEZ

Ticaretle uğraşan orta hakem Doğu Yılmaz, kariyerinde Çorum Belediyespor’un üçüncü kez maçını yönetecek. Çorum Belediye, daha önce Doğu Yılmaz’ın yönettiği 2 maç oynadı. Çorum Belediye bu 2 maçı da sahasında oynarken, 1 galibiyet, 1 de yenilgi aldı. Doğu Yılmaz ilk olarak Çorum Belediye’nin 2015-16 sezonunda sahasında Batman Petrolspor’a 1-0 yenildiği maçta düdük çaldı. Yılmaz, 2016-17 sezonunda Beylerbeyi ile Çorum’da oynanan ve Belediyespor’un 3-1 kazandığı maçın da orta hakemiydi.

5 MAÇTA 33 SARI 4 KIRMIZI KART

Öte yandan, Doğu Yılmaz bu sezon 3.ligde 5 maçta düdük çaldı. Ardahan bölgesi hakemi bu maçlarda futbolculara tam 33 sarı (çift sarıdan kırmızı olanlar hariç), 4 de kırmızı kart gösterdi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim