Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısında oynadığı 17 maçta topladığı 32 puanla devreyi 2.sırada tamamlarken, şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya taşıdı. Kırmızı-Siyahlılar bu maçlarda 33 gol atarken, Doğan Can Davas takımının en golcü futbolcusu oldu.

33 GOLDE 12 İMZA

Çorum Belediyespor’un 17 maçta attığı 33 gol 12 farklı futbolcudan geldi. Sezon öncesinde Galatasaray’dan kiralanan Doğan Can Davas 12 golle Çorum Belediyespor’un en golcü futbolcusu olurken, Abuzer Gaffar Toplu 5 golle en çok gol atan ikinci futbolcu olarak skora katkı sağladı.

Attığı 12 golle grubun en golcü, 3.Lig’in ise en golcü ikinci futbolcusu olan Doğan Can Davas, bu gollerin 4’ünü kafayla, 8’ini ise ayakla atarken, attığı kritik gollerin yanı sıra yaptığı asistler ve mücadeleci futboluyla takıma büyük katkı sağlayan Abuzer Gaffar Toplu da attığı 5 golü de ayakla kaydederken, penaltıdan 1 golü bulunuyor.

Çorum Belediyespor’un 33 golünden 17’sini Doğan Can ve Abuzer atarken, diğer goller ise Taner Gürsoy (3), Muhammed Enes Yılmaz (2), Salim Uzun (2), Selim Dilli (2), Yakup Kayış (2), Mert Sarı, Özgür Kedikli ve Yasin Dülger’den geldi. Tekirdağsporlu Burak Aydın ve Arsinsporlu Mücahit Çakır da Çorum Belediyespor adına topu kendi ağlarına yollayan futbolcular oldular.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim