Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bayanlar 2.Voleybol Ligi 7.Grup 15.hafta maçında Osmancık Belediyespor ile Çorum Voleybol Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Çarşamba günü Osmancık İlçe Sahası’nda saat 17.00’de başlayan karşılaşmaya Osmancıklı voleybol severler de yoğun ilgi gösterdi. Taraftarının desteği ile maça iyi başlayan ev sahibi Osmancık Beleidyespor ilk seti 25-22, ikinci seti de 25-20 kazanarak maçta bir anda 2-0 öne geçti. Maçın Osmancık Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanması beklenirken, muhteşem bir geri dönüşe imza atan Çorum Voleybol Spor Kulübü üçüncü seti 25-20 kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Dördüncü sette de iyi bir oyun ortaya koyan Ali Haydar Teke’nin öğrencileri zor da olsa bu seti de kazanarak maçı final setine taşımayı başardı. Final setinde iki takımda denk bir mücadele ortaya koyarken, son bölümde rakibin smaçlarını sayı ile karşılık veren Çorum Voleybol Spor Kulübü seti 16-14, maçı da 3-2 kazanarak rakibinden rövanşı almayı başardı.

Bu sonucun ardından ligde 3.galibiyetine imza atan konuk Çorum Voleybol puanını 10’a yükseltirken, ev sahibi Osmancık Belediyespor bu yenilgi ile 1 puan hanesine yazdırdı 26 puanla haftayı kapattı.

OSMANCIK BELEDİYE: 2

ÇORUM VOLEYBOL: 3

SALON: Osmancık İlçe.

HAKEMLER: Hasan Öztürk, Hasan Olgun.

OSMANCIK BELEDİYESPOR: Bengisu, Yasemin, İlayda, Yaren, Neriman, Hayat, Doğa Yağmur, Gizem, Elif, Nisa, Sevgi, Emine, Nazife.

ÇORUM VOLEYBOL SPOR KULÜBÜ: İrem, Seçil, Fatmanur, Selinay, Melisa, Sena, Tuğçe, Ebru, Tuba, Buse, Doğa, Elif.

SETLER: 25-22, 25-20, 20-25, 26-25, 16-14.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim