Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’la deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, özellikle ikinci yarıda oynadıkları futboldan memnun olduğunu belirtirken, sahadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

İç sahada çok başarılı sonuçlar almalarına karşılık deplasman maçlarında bu başarıyı yakalayamadıklarını belirten Mehmet Aurelio, bir an önce deplasmanda yaşadıkları sorunu çözüme kavuşturmaları gerektiğini kaydetti. Aurelio, deplasmandan puansız dönmelerinin kendilerine yakışmadığının da altını çizdi.

Serik Belediye maçının özellikle ikinci yarısında iyi oynadıklarını kaydeden teknik patron Mehmet Aurelio, “Zor geçeceğini bildiğimiz ve iyi hazırlandığımız Serik maçının özellikle ikinci yarısında üstün olan taraf bizdik. Yakaladığımız pozisyonlarını gole çeviremediğimiz maçın son dakikalarında yediğimiz golle sahadan mağlup ayrılan taraf olduk. Daha öncede söylediğim gibi deplasmanlardan puansız dönmek bize yakışmayan bir durum. Bunu tersine döndürmek için çok çalışacağız ve bunu da başarmaktan başka çaremiz yok” şeklinde konuştu.

ARTIK BAĞCILAR MAÇINA ODAKLANDIK

Serik Belediye maçıyla ilgili gerekli dersleri çıkartacaklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Aurelio, “Artık tamamen bu hafta sahamızda Bağcılarspor’la oynayacağımız maça odaklandık. Taraftarımızın da desteği ile sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp Serik Belediye karşısında kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim