Serik Belediye: 1-Çorum Belediye: 0

STAT: Serik İsmail Oğan.

HAKEMLER: Aykut Sergin ***, Ahmet Yaşılak ***, Selim Konukçu ***

4.HAKEM: Serhat Tan.

SERİK BELEDİYESPOR: Cemal ***, Taner Çekiç *** (Dk. 87 Çağlar), Samet **, Sinan ***, M.Ali ** (Dk. 58 Erman *), Ahmet **, A.Rahman **, Burçin **, Erdi **, Atakan ****, Volkan *** (Dk. 90 Rauf)

YEDEKLER: Orkun, Taner Kahriman, Berkay, İsmail.

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Şansal.

ÇORUM BELEDİYESPOR: Onurcan **, Mümin * (Dk. 85 Kıvanç *), Akın *, Samet *, Ferdi **, Oğuzhan *, Fatih **, Mikail * (Dk. 71 Ertuğrul *), Fahri Eren *, Emrah * (Dk. 76 Emre *), Yakup *

YEDEKLER: Onur, Kerem, Eşref, Batuhan.

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Aurelio.

GOL: Dk. 81 Volkan.

SARI KARTLAR: Atakan, Sinan, Burçin, Taner, A.Rahman, Samet, Ahmet (Serik Belediye), Emrah, Samet, Oğuzhan, Emre, Fatih, Ferdi (Çorum Belediye)

Bu sezon sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Çorum Belediye, deplasmandaki kötü sonuçlara bir yenisini Antalya’da ekledi. İlk 5 mücadelesi veren Serik Belediye’yi konuk olan Çorum Belediyespor, son bölümlerde yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Teknik direktör Mehmet Aurelio, sezon başından beri bekte görev yapan Ertuğrul ve Eşref’i kulübeye çekip Ferdi ve Mümin Talip’e görev vererek sürpriz bir değişikliğe imza attı.

İlk deplasman galibiyetini alma hedefiyle sahaya çıkan Çorum Belediyespor, maçın genelinde başa baş bir oyun sergilemesine karşın rakibin özellikle sağ kanattan Atakan’la gelişen atakları karşısında kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. Evsahibi ekibin 11.dakikada Atakan, 66.dakikada da Volkan’la olmak üzere iki topu direkten döndü.

Bugüne kadar kendi sahasındaki maçlarda son yarım saatte hiç gol atamayan Serik Belediye, bu periyottaki ilk golünü Çorum Belediye karşısında bulundu. 81.dakikada günün en başarılı isimlerinden Volkan kaleci Onurcan ve Akın’ın arasından topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda Fahri Eren, Fatih ve Mikail ile gol girişimlerinden sonuç alamayan Çorum Belediye sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Beşinci deplasman maçında dördüncü yenilgisini alan Çorum Belediye 16 puanda kalırken, lider Bayburt Özel İdare ile puan farkı 6’ya çıktı. Serik Belediye ise puanını 18’e yükseltip haftayı 3.sırada tamamladı.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

DAKİKA 11: Serik Belediye gole çok yaklaştı. Atakan, ceza yayının sağından sert vurdu, top çataldan döndü.

DAKİKA 12: Sağdan gelişen Serik Belediye atağında, Atakan ortaladı, arka direkte Volkan kafayı vurdu, kaleci Onurcan gole izin vermedi.

DAKİKA 44: Serik Belediye atağında, sağdan Muhammet Ali ortaladı, arka direkte Volkan kafayı vurdu, top uzak kale direğinin dibinden auta çıktı.

DAKİKA 45: Yine sağdan gelişen Serik Belediye atağında, Atakan ortaladı, Samet’in kafa vuruşunda kaleci Onur mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

DAKİKA 47: Soldan gelişen Çorum Belediye atağında, Eren ceza sahasına kadar sokuldu, sağ çaprazdan karşı karşıya pozisyonda sert vurdu, kaleci Cemal gole izin vermedi.

DAKİKA 57: Çorum Belediye atağında, Ferdi’nin pasında Fatih ceza sahasına girmeden şutunu attı, az farkla yandan aut.

DAKİKA 66: Serik Belediye yine gole çok yaklaştı. Bu kez soldan Sinan ortaladı, kale alanı içerisinde Volkan kafayı vurdu, top direkten döndü.

DAKİKA 69: Sağdan gelişen Çorum Belediye atağında, Yakup’un pasında Mikail ceza sahasında topu kontrol etti, dönerek vuruşu az farkla üstten auta gitti.

DAKİKA 70: Çorum Belediye atağında, Fatih ceza yayının sağından vurdu, kaleci Cemal topu kornere çeldi.

DAKİKA 81 (GOL): Serik Belediyespor’un golü geldi. Sağdan gelişen atakta, Atakan ön direğe ortaladı, Akın ve kaleci Onurcan’a rağmen araya giren Volkan topu ağlara yolladı.

Editör: TE Bilisim