Türkiye Futbol Federasyonu Yönetiminin, Çorum Belediyespor’un şirketleşmesi, isim ve logo değişikliği talebini reddetmesi üzerine yönetimden ikinci hamle geldi. Başkan Fatih Özcan, İstanbul’a giderek Federasyon nezdinde yeni girişimlerde bulunurken, “Değişiklik onaylanana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

Federasyondan ret yazısının kulübe ulaşmasından sonra harekete geçen Başkan Fatih Özcan, beraberinde Başkan Yardımcısı Hamit Işık, kulübün Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Başak Ak ve Kulüp Müdürü Samet Çelenk’le birlikte dün sabah erken saatlerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul’daki merkezine gitti. Başkan Fatih Özcan ve Başkan Yardımcısı Hamit Işık, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelirken, Hukuk İşleri Sorumlusu Başak Ak ve Kulüp Müdürü Samet Çelenk de Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk İşleri Sorumlularıyla ayrı ayrı toplantılar yaptılar. Gazetemizin basıma girdiği saatlerde görüşmeler devam ederken, görüşmelerle ilgili kamuoyunun bilgilendirileceği açıklandı.

Futbol Federasyonu Yönetiminin değişiklik talebini reddetmesine bir anlam veremediklerini belirten Başkan Fatih Özcan, mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Özcan, “Kulübün daha iyi yönetilmesi adına isim değişikliğinin gerçekleşmesini çok önemsiyoruz. Bunun gerçekleşmesi adına her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim