Fatsa Belediyespor maçını değerlendiren Ulukavakspor Antrenörü Yusuf Aydemir, kazanmaları gereken bir karşılaşmadan puansız ayrılmaları nedeniyle sıkıntılı bir konuma geldiklerini ifade ederken, “Fatsa Belediye, sezonun ikinci yarısında bir çıkış içerisinde. Biz de, kısıtlı bir kadro ile düşmeme mücadelesi veriyoruz. Maça iyi hazırlanmıştık. Sakat oyuncularımız fedakârlık yapıp oynadılar. İlk yarıda golü bulup öne geçtik. Net bir golümüz de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
İkinci yarıda her şey tersine gitti. Çıkışlarda kaptırdığımız toplar kalemizde gol oldu. Biz oyundan düşünce, rakip oynamaya başladı. Şuursuzca baskımız gol için yeterli olmadı ve sonuç olarak sahadan 3-1 yenik ayrıldık.
Üzgünüz. Ama her şey bitmiş değil. Önümüzde, puanlar alacağımız maçlar var. En kısa sürede toparlanıp gerekli puanları almanın ve ligde kalmanın gayreti içerisinde olacağız.
Maçtan sonra yaşanan olaylar da bizi çok üzdü. Rakip takımın kalecisinin, yedek kulübemizdeki futbolcularımıza küfür etmesi ortamı gerdi. Olmaması gereken bir olay yaşandı. Bunun için çok üzgünüz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim