Ligde ve kupada yoluna doludizgin devam eden Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş, camiayı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Önceki gün 2.Lig ekibi Bandırmaspor’u deplasmanda yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda tarihinde ilk kez 4.tura yükseldikleri maçtan sonra konuşan teknik patron Yusuf Tokuş, her geçen hafta üzerine koyduklarını, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını söyledi.

Bandırmaspor maçında, ligde fazla şans bulamayan futbolcuları oynattıklarını ve onların da çok iyi bir performans sergileyerek galip geldiklerini kaydeden genç teknik adam, “Bandırmaspor ile oynadığımız kupa maçı özellikle ligde şans bulamayan futbolcularımız için iyi bir fırsattı. Onlar da bu şansı çok iyi değerlendirdiler. Gerek ligde, gerekse kupada her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kupada da yolumuza devam etmemiz bizi sevindirdi” dedi.

Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini yineleyen Tokuş, artık lige dönme vaktinin geldiğini belirterek, “Kupa maçı artık geride kaldı. Şimdi önümüzde Cumartesi günü lider Uşakspor ile oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Allah nasip ederse hedefimiz mutlak galibiyet. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp puan farkını kapatmak istiyoruz.

Hem ligde, hem kupada oynadığımız maçlar performans bakımından bir birine yakın geçiyor. Daha önce de dediğim gibi, genç ve yeni bir takımımız var. Herkesten sabırlı istiyoruz. Bu takımın elbette bir oluşum süreci olacak. Biz şuanda puanları toplaya toplaya yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah bu takımın geleceği daha iyi olacak. Allah nasip ederse hedefimiz bu takımı 2.Lig’e çıkartmaktır” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim