Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, deplasmanda lider Kastamonuspor’a 2-1 yenildikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, gerekli önlemleri almalarına rağmen çalıştıkları yerden gol yediklerini belirtirken, 10 kişi kalmalarının yenilgide önemli etken olduğunu söyledi.
Bu haftayı bay geçecekleri için Kastamonuspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Serdar Bozkurt, rakibin özellikle yan toplarda etkili olduğunu bildikleri için hafta boyunca buna çalıştıklarını ancak yan toptan gol yediklerini belirten Serdar Bozkurt, “Kastamonuspor çok iyi, çok güçlü bir takım. Maç haftası boyunca analizini yaptık. Biz hangi deplasmana gidersek gidelim oyunu çirkinleştiren bir takım değiliz. Bu liderde olabilir, son sıradaki takımda olabilir. Futbol oynamaya çalışan bir takımız. Ancak Kastamonuspor bu maça çok iyi başladı. Penaltı pozisyonuna kadar hiç bir varlık gösteremedik. Gittiğimiz ilk pozisyon penaltı oldu ve golle sonuçlandı. Kastamonuspor biraz daha gerilecek ve biz oyun hakimiyetini elimize geçirecekken gol yedik. Kastamonuspor’un özellikle duran toplarda çok etkili olduğunu biliyorduk. Tekrar tekrar bunun üzerinde durmamıza ve çalışmamıza rağmen duran toptan gol yedik. Fatih Selimhan Solmaz’ın kullandığı kornerler çok etkili, bunu defalarca çalıştık, oyuncularımıza gösterdik ama bireysel hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Bu Kastamonuspor’un moral kazanmasını sağladı.
Kastamonuspor lider ve hedefi olan bir takım. Biz kalemizde golü gördükten sonra motivasyon kaybı yaşadık. Kastamonuspor Hüseyin Bak’ın becerili bir pası ve Fatih Özçelik'in araya girerek attığı golle öne geçti. İkinci yarıda pas yapıp, hücumda daha etkili olmayı düşünüyorduk fakat 53. dakikada 10 kişi kaldık. Buna rağmen biz yine oyunu çirkinleştirmedik. Karambolde bir iki pozisyon bulduk ancak skoru değiştiremedik. Kastamonuspor bu galibiyetle farkı açmayı başardı ve muhtemelen şampiyon olacaktır, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

PLAY-OFF’A KALACAĞIZ
Kalan 8 haftada birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını da belirten Serdar Bozkurt, play-off hedefine ulaşacaklarına inandığını belirtirken, “Kalan haftalarda rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. Daha cesaretli oynayıp play-off hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim