Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nin (TMVFL) 2015-2016 Sezonu grupları ve fikstürleri belli oldu. Ligde ilk kez boy gösterecek olan Çorum Masterler Futbol Takımı, Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele edecek.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi İç Anadolu ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan’ın yaptığı açıklamaya göre, ligde 7 grupta 50 takım mücadele edecek. Çorum Masterler Takımı, Ordu Masterler, Sinop Tersane Masterler, Bartın Basad Masterler ve Yozgat Akdağ Maden Masterler ile birlikte Batı Karadeniz grubunda yer alıyor.
Gruplarda ilk maçlar 24-25 Ekim tarihlerinde oynanacak. İlk yarı 26 Aralık’ta sona erecek olup, ikinci yarı Şubat sonu veya Mart ayı başında başlayacak. Son maçlar 24 Nisan’da oynanacak.
Grup maçları iki haftada bir oynanacak olup, gruplarını birinci bitiren takımlar Mayıs ayında Antalya-Side’de düzenlenecek play-off finallerine katılma hakkı kazanacak. Play-Off finalleri sonunda Türkiye şampiyonu belli olacak.
Çorum Masterler Futbol Takımı ilk maçını Çorum’da Bartın’la, ikinci maçını Ordu ile deplasmanda, üçüncü maçını Yozgat’la Çorum’da, dördüncü maçını ise Sinop’la deplasmanda oynayacak. Çorum temsilcisi 5.haftayı bay geçecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim