Çorum Belediyespor Takım Kaptanı Emrullah Kokoç, Play-Off maçları sonunda 2.Lig’e yükselen taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.

Kozan Belediyespor galibiyetiyle Play-Off’u garantilediklerini hatırlatan Emrullah Kokoç, Play-Off maçlarının zorluk derecesinin daha yüksek olduğunu ancak şehrin de desteği ile başarılı olacaklarını ifade ederken, “Gönül isterdi ki, Play-Off oynamadan direkt 2.Lig’e çıkalım. Ancak nasip böyleymiş. Şimdi önümüzde çok ama çok daha zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Bir birinden güçlü takımlar rakibimiz olacak. Ancak bizim de gücümüz ortada. Grubun en kaliteli kadrosuna sahibiz. Çok daha üst ligleri hak eden bu şehri layık olduğu yerlere getirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bunu da başaracağımıza bizler inanıyoruz.

Artık şehrin de başarıya inanmasının şart olduğunu düşünüyoruz. Bizim tek isteğimiz bundan sonraki oynayacağımız maçlarda skor ne olursa olsun taraftarımızın bizlere olumlu yönde destek olması. Başarı bir bütünlük ister, şehrini ve bizleri seven Çorumluların böylesi bir süreçte bizleri yalnız bırakmayacaklarına da inanıyoruz. Gelin hep birlikte el ele verelim ve bu işi bu sezon bitirelim” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim