Çorum’da galip geleceklerine inandığını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “İlk yarının kalan iki haftasında Yeni Çorumspor ve 1922 Konyaspor maçı oynayacağız. Bu maçlardan sonraki durumumuzu da değerlendirip, kendi taraftarlarımızın önünde kupada turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız.

Yeni Çorumspor maçı, ilk yarı oynayacağımız son deplasman karşılaşması, Yeni Çorumspor da bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama bizim de hedefimiz ve beklentimiz ortada. Bu yüzden o karşılaşmayı kayıpsız geçmek için hafta başından beri hazırlanıyoruz.

Çocuklar da artık işin bilincinde, sorumluluk almaya başladılar. Güzel bir mücadele ve kaliteli bir futbolla lig yarışında geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacak oyun kalitesini ve skoru alacağımıza inanıyorum. Bir taraftan lig, diğer taraftan da kupanın içinde kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Çaykur Rizespor’a 3-2 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçı ile ilgili de konuşan ünlü teknik adam, “Elimizde, ikinci maç öncesinde artık turu getirebilecek bir sonuç var. Kendi sahamızda taraftarımızın da desteği ile inşallah ikinci maçı iyi oynayarak, iyi mücadele ederek inşallah bu turu geçmek isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim