TFF 3.Lig 3.Grup’ta 2.Lig’e yükselme mücadelesi veren Yeni Çorumspor’da ilk yarının tamamlanmasından sonra gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Başkan Fatih Özcan, transfer görüşmelerini bizzat kendisi yapıyor.

Antalya’da 2.Başkan Mustafa Şeker ve yardımcı antrenör Ersin Küçükoğlu’nun da katıldığı transfer görüşmelerinde Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile telekonferans yapan Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, kadroya beş futbolcu katacaklarını söyledi. 1 genç kaleci, 1 stoper, 2 orta saha, 1 de kanat oyuncusu alacaklarını kaydeden Başkan Fatih Özcan, bazı oyuncularla görüşüp prensip anlaşmasına vardıklarını, transferi imzaya kalan stoperin Cumartesi günü yapılacak antrenmana çıkabileceğini söyledi.

ÖYLE YA DA BÖYLE BU TAKIM 2.LİGE ÇIKACAK

Son 3 maçta aldıkları galibiyetlerle ilk yarıyı yüksek moralle kapattıklarını da belirten Başkan Fatih Özcan, “yapacağımız takviyelerle ikinci yarıya daha güçlü gireceğiz. Söz verdim, bu takım öyle ya da böyle 2.Lig’e çıkacak, başka yolu yok. Ben bu konuda takımımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Büyük Çorumspor taraftarının da desteği ile inşallah arzuladığımız hedefe ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim