Çorum Beşiktaşlı Taraftar Derneği tarafından kurulan Altyapı Spor Okulu’nun genç yetenekleri Dernek Başkanı İsmail Ateş öncülüğünde gerçekleşen İstanbul gezisinde ilk olarak BJK Spor Okulları’nın altyapı antrenmanını ziyaret ederken, daha sonra Vodafone Park Stadı’nı gezdi.

Oldukça verimli geçen gezi hakkında değerlendirmede bulunan Çorum Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı İsmail Ateş, sporla uğraşan çocukların okul başarılarının arttığını belirterek, “Beşiktaş Futbol Okulumuza gelen öğrencilerimizin sportif faaliyetleri, almış oldukları eğitimler ve disiplin kıstası okul başarılarına da katkı sağlıyor. Öğrencilerimiz disiplinli çalışmalarıyla düzenli ve örnek hayatlarıyla küçük yaşlardan itibaren başarıyla tanışıyorlar” dedi

BEȘİKTAȘ’A EN İYİ FUTBOLCULARI YETİȘTİRECEĞİZ

Bundan sonraki hedeflerinden bahseden Başkan Ateş, “Bundan sonra hedeflerimiz çok daha yüksek. Beșiktaș’a en iyi futbolcuları yetiştirme gayreti içerisinde olacağız.

Șu anki en önemli hedefimiz ise Çorum’da adımızı duyurabilmek ve Çorumlu çocukların bașarılarını göstermek. Biliyoruz ki Çorum’da çok bașarılı ve yetenekli çocuklar var. Șu anda 50’nin üzerinde öğrencimiz var. Pazartesi, Çarșamba ve Cuma günleri antrenmanlarımızı yapıyoruz. Beșiktaș Futbol Okuluna kayıt olmak isteyen çocuklar 2 adet fotoğrafı, kimlik fotokopisi ve velisiyle birlikte Gazi Caddesi üzerinde bulunan derneğimize başvuru yapabilirler.

Çocuklara futbol dışında ayrıca ücretsiz İngilizce, Matematik, Türkçe ve Fen Bilimleri dersleri veriyoruz. Her şey çocuklarımızın başarısı için” diye konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim