Çorum Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında imzalanan protokol gereğince, bu ay içerisinde Çorum’da uluslararası turnuva düzenlenecek.
Turnuva ile ilgili protokol dün Turgut Özal İşmerkezi’ndeki Belediye toplantı salonunda imzalandı. Törene; Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Federasyon Asbaşkanı Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Keleş katıldı.
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 81 ilde aktif bir federasyon olduklarını hatırlatırken, Çorum’un uluslararası bir organizasyonu hak ettiğini, bu vesileyle Çorum’da Belediye’nin katkılarıyla 23-28 Mayıs 2016 tarihlerinde uluslararası turnuva düzenlemeyi kararlaştırdıklarını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Federasyon Başkanı Gülkız Tulay’a teşekkür ederken, bu tür işbirliklerinin devam edeceğini belirterek, Belediye olarak bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
(Esra ESEN)
Editör: TE Bilisim