Pazar günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanan maç, iki takım arasında tarihteki 5.karşılaşma oldu. Çorum Belediye, 4-2 kazandığı maç sonrası rakibine karşı ikinci galibiyetini alırken, Çorum’da ilk kez kazandı. İki takım arasındaki bu maç da yine bol gollü ve centilmence geçti.

Çorum Belediyesporlu yöneticiler, maç öncesinde Anitta’da kampa giren Kocaelispor’a “hoş geldiniz” ziyaretinde bulunurken, yine Kocaeli’den gelen 150 kadar taraftar takımını yalnız bırakmadı. Kocaelili taraftarlar, belki de hiçbir yerde örneği görülmeyecek şekilde Kocaelispor atkısı ve bayrağı ile Çorum’un cadde ve sokaklarını rahatça gezdiler. Hem de kendilerine ne bir sataşma oldu ne de bir gerginlik yaşandı. İki takım taraftarlarının stat çevresindeki park ve kafelerde aynı masada sohbet ettiği bile görüldü.

Taraftarları arasındaki dostluk rüzgârları Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda da esti. İki takım futbolcuları maç öncesinde el ele tribünleri selamlarken, maç içerisinde de futbolcular arasında gerginlik yaşanmadı. Yine maç içerisinde iki takım taraftarları “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tempo tutarken, Kocaelisporlu taraftarlar maç bitiminde Çorum Belediyespor’u alkışladılar. Yeşil-Siyahlı taraftarlar, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ü tribünlerine davet ederken, aldıkları galibiyetten ötürü kutladılar. Başkan Gül de Kocaelispor’a bundan sonraki maçlar için başarı dileklerinde bulundu.

Editör: TE Bilisim