Çorum Belediyespor’un deneyimli kanat oyuncularından Salim Uzun, geçen sezon Kastamonuspor’la yaşadığı şampiyonluk sevincini bu sezon Çorum Belediyespor’da tekrarlamak istediğini söyledi.
Uzun’un açıklamaları şöyle:
 
3-4 HAFTA SONRA ZİRVEDE OLURUZ
Geçtiğimiz sezon Kastamonuspor’da yaşadığım şampiyonluk sevincini burada da yaşamak istiyorum. Çorum Belediyespor’u tercih etmemdeki en büyük etken yönetiminden taraftarına herkesin şampiyonluk yaşamak istemesi oldu. Bu şehrin bunu hak ettiğine inanıyoruz. Sahadaki tüm mücadelemiz de bu yönde oluyor. Kimse merak etmesin sezon sonunda şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız.
Önümüzdeki 3-4 haftalık süreçte önceliğimiz liderliği ele geçirmek. Sonrasında da lig sonuna kadar orada kalabilmek. Bunu da başaracak güçteyiz. Yeni bir ekip olmamıza rağmen çok çabuk kaynaştık. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu sadece biz değil rakip takımların yönetici, teknik heyetleri ve futbolcuları da biliyorlar. Önemli olan da bu zaten. Tabi bunun altında yatan gerçek, dostluk bağlarımızın çok kuvvetli olması. Bunun kimse tarafından bozulmasına izin vermeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilmeli.
 
PUAN KAYIPLARI TELAFİ EDİLİR
Ligin geride bıraktığımız haftalarında istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Özellikle Cizrespor ve Van Büyükşehir Belediyespor maçlarında hakemlerin bariz hataları sonrası puan kayıplarımız oldu. Diğer maçlarda da bazı kendi hatalarımızdan puan kayıpları yaşadık. Ancak biz hiç bir mazeretin arkasına sığınmadan bundan sonraki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Buna benim ve takım arkadaşlarımın inancı tam.
 
BAŞARIDA DA, BAŞARISIZLIKTA DAORTAĞIZ
Hiçbir spor dalında başarı ya da başarısızlık sadece belli isimlere mal edilemez. Bir takım başarılıysa bunda yönetim, teknik heyet ve sporcuları payı aynıdır. Başarısızlıkta da durum aynıdır. Ben olaya böyle bakılmasının doğru olduğuna inanlardanım.
Başarıyı yakalayan camialarda bu durum hep böyle olmuştur. Çorum’da da böyle olması gerektiğine inanıyoruz. Daha oynayacağımız çok maçımız var. Bizim tek isteğimiz şehrin her kesiminin bizlere destek olması. Çünkü gerek teknik heyetimiz, gerekse de bizler tamamen başarıya odaklanmış bir ekibiz.
 
DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE OYNAMAK İSTİYORUZ
Taraftarımız bizim için itici güç konumunda. Bu nedenle özellikle iç saha maçlarını dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Bu şehri sevenler şampiyonluk yaşamak istiyorsa bizleri yalnız bırakmasınlar. Zaten maça gelen taraftarlarımız 90 dakika boyunca bizlere destek oluyorlar. Ancak artık dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Manavgat maçında tribünlerin tamamına yakınını dolu görmek istiyoruz.
Başta Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Muzaffer Külcü olmak üzere, Kulüp Başkanımız Zeki Gül ile diğer yöneticilerimiz ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.”
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim