Çorum Belediyespor’un transfer listesinde yer alan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Bak, Kastamonuspor’dan ayrılmayı kafaya koydu. Deneyimli futbolcu, Çorum Belediyespor’a gitmek istediğini yönetime bildirdi. Kastamonuspor yönetimi ise Hüseyin’i kadroda tutmanın yollarını arıyor.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt’la birlikte önceki sezon Ankara Demirspor’da şampiyonluk yaşayan Hüseyin Bak, yeni sezonda da yine Serdar Bozkurt’la birlikte Çorum Belediyespor’da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Bu yüzden Çorum Belediyespor’da oynamak isteyen deneyimli futbolcu, Kastamonuspor yönetimi ile yaptığı görüşmede, takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Kastamonuspor’la 1 yıl daha sözleşmesi olan Hüseyin Bak’ın “Kastamonuspor’da çok güzel günler geçirdim. Hep beraber 2.lige çıktık. Yeni sezonda Çorum Belediyespor’da oynamak istiyorum. Bırakın gideyim” dediği öğrenildi.
Kastamonuspor yönetiminin ise, Çorum Belediyespor’a gitmek için izin isteyen Hüseyin Bak’a, “2.Lig’de de şampiyon olmak istiyoruz ve sana ihtiyacımız var. Kalmanı istiyoruz” cevabını verdiği belirtildi.
Hüseyin Bak’ın Kastamonuspor’da mı kalacağı, yoksa Çorum Belediyespor’a mı transfer olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Öte yandan, Çorum Belediyespor’un Hüseyin Bak ile prensip anlaşmasına vardığı, imza için futbolcunun Kastamonuspor’dan ayrılmasını beklediği bilgisine ulaşıldı.
Geçen sezon 42 maçta Kastamonuspor forması giyen 32 yaşındaki Hüseyin Bak, 9 sarı kart görürken, 2 de gol attı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim