Çorum’u TVF Bayanlar 2.Voleybol Ligi’nde temsil eden Çorum Voleybol Spor Kulübü dün yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve sporcular ile birlikte bir süre önce AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Ahlatcı’yı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali Haydar Teke ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, “Takımımız tamamen genç kadrodan oluşmakta ve kadromuzun çok büyük bir kısmı kendi alt yapımızdan yetişen oyuncular. Ligin 13. haftasına girilirken ligde 6. sıradayız. Bu seneki hedefimiz genç kadromuzla ligi orta sıralarda bitirmekti ve çok şükür hedeflediğimiz noktadayız. Gelecek vadeden takımımız ve gençlerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda daha güzel neticeler alarak Çorum’umuzun ismini layık olduğu yerlerde andırmak istiyoruz. Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de desteklerinizi beklediğimizi belirtmek isteriz. Sporcularımız ve bizler sizin isminizin açıklanmasıyla birlikte duyduğumuz heyecanı sizlere iletmek istedik” dedi.

Konuşmasının devamında Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıları da dile getiren Ali Haydar Teke, “Çok zor şartlar altında mücadele ediyoruz zaman zaman deplasmanlara gitmekte dahi sıkıntı çekiyoruz ve kendi imkanlarımızla araç ayarlayarak gitmeye çalışıyoruz. Bu hafta Rize’de oynayacağımız maça gidememe tehlikesi ile karşı karşıyayız” dedi.

AHLATCI’DAN TAM DESTEK

Kulübün ve sporcuların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahlatcı “Gençler bizim her zaman başımızın tacıdır. Biz bu makamlarda halkımıza hizmet etmek ve sıkıntılarını dinlemek, çözüm üretmek için bulunuyoruz. Özellikle de gençlerimize olan inancımızı bir kez daha dile getirmek isterim. Gençlerimiz söz konusu olduğunda emin olun ki biz her zaman var gücümüzle elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim